Deelnemen aan LXRY TV?

Host Yves Gijrath en de verschillende specialisten van LXRY TV beschouwen en bekijken de wereld van luxe in binnen- en buitenland. En houdt de kijker daarmee op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto’s, food, horloges en juwelen.

LXRY TV bestaat uit een aantal spraakmakende vaste rubrieken. Ook u kunt uw product of dienst door middel van een filmpje in een van deze rubrieken onder de aandacht brengen. LXRY TV komt dan filmen op de door u aangegeven locatie. Voor informatie over de mogelijkheden en kosten kunt u contact opnemen via lxrytv@lxry.nl. Of bel met 020-8511450.

LXRY CULINAIR
Elke week in LXRY TV bezoekt LXRY’s Carsten Klint, gastronomisch kenner én liefhebber, de grootste topchefs in binnen- en buitenland. Tevens gaat hij op zoek naar de culinaire hotspots van dit moment.

Culinair

LXRY TRAVEL
Elke week neemt LXRY TV de kijker mee naar de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland. Dit item wordt gepresenteerd door LXRY’s reisspecialist Fred van Eijk.

Trave

 LXRY RED CARPET
Iedere week praat Irene van der Laar in de LXRY TV
Jaguar met BN,ers, CEO’s en lifestyledeskundigen. Presentatie: LXRY’s Irene van de Laar.

Achterbank

LXRY GADGETS
LXRY’s lifestyle-expert Dennis Gandasoebrata brengt de kijker op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van snelheid, gadgets, techniek en design.

Gadgets

FACES & PLACES
Lifestyle-expert Sophia Tienstra neemt voor LXRY TV een kijkje bij exclusieve evenementen, openingen, rode lopers en lanceringen in binnen- en buitenland en doet verslag van haar bevindingen.

uber680

BINNENKIJKEN BIJ…
Elke week neemt imago- en etiquette deskundige Anne-Marie van Leggelo de kijker van LXRY TV mee naar de mooiste villa’s van ons land. Even wegdromen bij de allermooiste huizen, waaronder enkele op adelijk grondgebied.

Interieur

LXRY FINANCE
Marc Langeveld, oprichter en portfoliomanager van Antaurus Vermorgensbeheer neemt de kijker mee in de wereld van beleggen en investeren.

Finance

LXRY TV

KIJKERSPROFIEL

Geslacht: 60% man, 40% vrouw
Leeftijd: 30-65 jaar
Welstand: Nadruk op hoger welstandig
Opleiding: HBO+
Interesse: Luxe, lifestyle, businesss, actualiteit

ALGEMEEN

Uitzending: SBS6, zondagmorgen om 11.00 uur
Presentatie: Yves Gijrath & wisselende LXRY specialisten
Duur: 23 minuten
Voor deelname aan LXRY TV kunt u contact opnemen met LXRY TV, via lxrytv@lxry.nl. Of bel met 020-8511450.

logo-SBS6-Red-R199_G47_B61